TOP 10 Szerszám Amire Szükséged Lehet!

Minden barkácsoló vagy szerelő életében eljön a pillanat amikor bizony be kell szerezni új szerszámokat vagy az első szerszámainkat. Ebben a cikkben bemutatunk 10 hasznos eszközt ami egyszer még jól jöhet. Vágjunk is bele!

 

10.

Automatikus Kábelhuzal-Csíptető

  Egy ilyet muszáj beszerezned, ha villamos munkát csinálsz vagy tervezel csinálni. Ezek minden különböző kábelméretet automatikusan felvesznek, majd könnyedséggel csupaszítják meg azt.

  9.

  Mini Zsírzópisztoly

  Tökéletes csapágyakhoz és majdnem bármilyen zsírozó munkához. Kompaktságát kihasználva a legnehezebben hozzáférhető helyeket is eléred vele.

  8.

  Digitális Tolómérő

  Ez a modern fejlesztés helyettesíti a tradícionális tolómérőket. A szemmértéked helyett ez egy LCD kijelzővel felszerelt eszköz, ami sokkal pontosabb mérésre képes. Hasznos műszer, ha a pontosság kifejezetten fontos például csapágy vagy eszterga munkáknál.

  7.

  Ütvecsavarozó

  Az ütvecsavarozó alkalmas csavarok és imbusz csavarok be illetve kihajtására. A nyomatéknak köszönhetően a beragadt vagy túlhajtott csavarok eltávolítására is alkalmas.

  6.

  Mini Drót Kefe Szett

  Erre a helyre egy viszonylag egyszerű eszközt választottunk, viszont megvan az oka! Ezek a kefék nagyon megtudják könnyíteni az életedet, hiszen műanyag és fém reszelékkel teli területeken nem lehet pontosan dolgozni.

  5.

  Törlő Rongyok

  Talán ez lesz a valaha elköltött leghasznosabb 1500Ft-od! Szinte akármin dolgozol kötelező az általános higiénia megtartásához.

   

  4.

  Szerelő Kesztyű (nitril bevonattal)

  De most komolyan, ki akarná, hogy veszélyes vegyszerek ivódjanak bele a bőrébe? A nitril bevonat elengedhetetlen, ugyanis ez a legtöbb veszélyes anyagot kizárja, a hagyományos anyagú kesztyű egyszerűen nem megfelelő erre. Ez olyan dolog amivel nem éri meg játszani!

  3.

  Munkahelyi Világítás Készlet

  A munkaasztalod vagy munkahelyed világítása elképesztően fontos, ezért kell, hogy rendelkezz egy éles és fényes fényforrással. Egy ilyen készlet minden féle munkához tartalmaz optimális kialakítású lámpát!

  2.

  Nyomatékkulcs

  Minden valamire való szerelő készletének egy alapvető eleme a nyomatékkulcs. A hagyományos kulcsokhoz képest ez mutatja milyen erővel szorítottad be a csavart. Mivel vannak csavarok, amelyeket csak bizonyos nyomatékkal lehet meghúzni, ez a szerszám nagyon jól jöhet.

  1.

  Hőpisztoly

  Imádunk hőpisztolyozni! Nem csak, mert menők, de mert igen hasznosak. Felhasználási lehetősége szinte végtelen, de leggyakrabban régi csavarok – amik valószínűleg elpattannának – meglazítására használjuk (egy kis WD-40-nel együtt).

  Ez mind szép és jó, de mit sem érnek, ha nem rendelkezel a megfelelő munkaruhával! Az Elpusztíthatatlannál számtalan ruhát és megoldást találsz, amivel biztonságosabbá teheted a mindennapjaid! Használd fel a "BARKÁCS10" kuponkódot, hogy 10%-kal olcsóbban szerezd be a védelmed!

  Köszönjük, hogy elolvastad és szeretnénk kellemes barkácsolást kívánni! 

  Írj kommentet

  Minden kommentet, először az adminnak el kell fogadnia!


  Vissza a tetejére