Mennyit Keresnek A Szakemberek 2020-ban?

Mindenki tisztában van azzal, hogy mekkora a kereslet a megbízható és rendes szakemberekre. Talán azért mivel kevesen vállalják be a piszkos munkát? De vajon megéri egyáltalán? Megfizetnek minket, ha ezt az utat választjuk? Ennek járunk ma utána!

 

Villanyszerelő

A villanyszerelés nem egy egyszerű és nem is veszélytelen munka. De kutatások alapján a fejlettebb megyékben a bruttó 293.000 forintot is elérheti a villanyszerelő szakemberek fizetése.

 

Burkoló

A burkolói munkáról elsőre mindenkinek az juthat eszébe, hogy mennyire nehéz és megterhelő. Nos, tényleg egy nehéz fizikai munka, de a fájdalmakon talán enyhít, amikor megjön a 400.000Ft havonta. Bizony, egy vállalkozó burkoló meg kereshet akár havi 400-500 ezer Ft-ot, míg egy alkalmazott 200-300 ezer forintot.

 

Szobafestő

Festettél mostanában szakemberrel? Ha igen akkor tudod, hogy milyen borsos pénzeket kérhetnek el. Talán itt az ideje elgondolkozni a festő szakma kitanulásán! A szobafestő mesterek ugyanis 450-500 ezer forintot is hazavihetnek havonta.

 

Bútorasztalos

Ha szereted a bútorokat és a lakberendezést, akkor ez a te szakmád! Mivel szinte minden felújításhoz, építkezéshez kell, ezért attól se kell félned, hogy nem lesz munkád. Ha szorgalmas vagy és profi egy hónap alatt 350-400 ezer forintot is simán összetudsz szedni!

 

Víz és csőszerelő

Aki nem tartózkodik a nedves, vizes és néha kellemetlen munkától az elgondolkodhat a víz és cső szerelő szakmán is. A hatalmas hiány miatt itt is simán megkereshetik a 300-450 ezer forintot a kiváló szakemberek.

 

Természetesen a fent említett összegek a tapasztalt mesteremberekre vonatkoznak, akik vállalkozóként tevékenykednek. A pályakezdők ezeknek a fizetéseknek a felére számíthatnak, de ha elég ambíció van bennük, simán beérik rutinosabb társaikat! Valamint azt is meg kell említenünk, hogy ezek az összegek megyék/országrészek között is változhatnak.

Reméljük tudtunk hasznos információkkal szolgálni és ha netán megjött a kedved egy szakma kitanulásához, ne feledkezz meg a megfelelő védőfelszerelésről se!

Az összes feljebb említett munka közben jól jöhet egy divatos, csúszásgátló és acélbetétes Elpusztíthatatlan Cipő!

Vissza a tetejére