Régóta foglalkoztatott minket a kérdés, hogy vajon a modern öltözködési szokásokból, miért tűnt el teljesen az igény a védelemre és a strapabíróságra. Rájöttünk azonban, hogy az igény nem tűnt el, csak a kínálat nem felel meg. Választhatsz menő, vagy választhatsz biztonságos / strapabíró ruhákat, de kettőt az egyben nem találsz - vagyis nem találhattál EDDIG!
Pontosan ezért hoztuk létre az Elpusztíthatatlant. Olyan ruházatot kínálunk, amit ugyanúgy fel tudsz venni a barkácsműhelyedbe, mint a bevásárlóközpontba.
  
Sok veszélyt rejtenek a mindennapok
Néha bele se gondolunk mennyi veszélyt rejtenek a hétköznapok. Minden nap jó érzéssel tölt el minket, hogy vásárlóinknak nem kell többé aggódnia a szögbelépéstől vagy, hogy a konditeremben a lábukra ejtenek egy tárcsát. 
 
A minőség fontos nekünk
Természetesen, hogy a lehető legtartósabb termékeket nyújtsuk, különösen nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Csakis a legmegbízhatóbb és legminőségibb beszállítókkal dolgozunk.
  
Lelkes csapat vagyunk
Úgy gondoljuk megfelelő lelkesedés és odaadás nélkül nem lehet jó munkát végezni. Mi imádjuk amit csinálunk, hiszen ki ne szeretné munkájával mások épségét védelmezni?
  
Az Elpusztíthatatlan mozgalom
Vásárlóink nem csupán menő és biztonságos ruhákat kapnak, de egy közösségbe is csatlakoznak. Egy olyan közösségbe, ahol az embereknek nem csupán a ruhák kinézete, de a védelme és minősége is fontos.
Most, hogy kaptál egy kis betekintést a színfalak mögé, nézz körbe az oldalunkon!. Ha bármi kérdésed felmerül, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.
Vissza a tetejére